Student under Corona!

Covid-19 som har vært nå en stund har forandret på mye i hverdagen. Ned stenging og all frykten covid-19 tok med seg har hatt negative og positive sider i helheten.
Covid-19 og nedstengningen ga farten i en mer digitalisert hverdag. Hjemmekontor, hjemmeskolen og netthandel som ble mest benyttet i denne perioden har forandrett hverdagen.
Covid-19 har rammet mange selskaper og ført til mange konkurser blandt små bedrifter. Det har Skapt arbeidsledighet og dårlig økonomi for mange. Det tungeste for alle oss var den sosiale delen. Covid-19 og de strenge tiltakene gjorde at mange måtte dessverre bli alene og dette førte til mye psykiske problemer og det har rammet en god del i samfunnet. Vi studenter var en del av dem som ble rammet økonomisk og psykisk.

Jeg som begynte min studie i 2020 og under den tunge og uvante tiden, det var ikke lett. Jeg var stresset og nervøs i første semesteret. Etter mange år i arbeidslivet bestemme jeg meg for å bli student igjen. Det første jeg merket var all de tingene som var annerledes fra min tid. Det var mye som jeg måtte lære meg. Det jeg ikke hadde regnet med var Covid-19. Jeg trøstet meg med at alt skal gå bra og jeg kan spørre andre og få hjelp av andre i klassen om det skulle være noe. Men Ohh nei, så for jeg den lange meldingen fra HK at nå alt skal bli digitalt og ikke noe fysisk undervisning.
Digitalt i starten det hørtes skummelt ut. Jeg ble veldig bekymret og hadde ikke noe peiling på om hvordan det skulle bli. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle få det til. Det enste jeg visste, var at jeg var bestemt på å studere og ikke gi opp. Derfor med alle vanskeligheter jeg måtte fortsette å stå på. Jeg er på min 4 semester nå. Det meste har vært digitalt. Jeg har lært mye av dette studiet. Jeg føler meg mer trygd nå og er blitt vant med å ha digital undervisning.
klart det er fordeler og ulemper med digital undervisning.
det som har vært positivt for min del er at jeg har hatt bedre tid til skolearbeid. Har spart tid og fått mere tid til skolearbeid. Det har vært fleksibelt med å kunne se på opptakene når som helst og hvor ofte man ønsker.
Det som har vært dårlig er den sosiale delen og at jeg fikk ikke muligheten til å bli skjent med alle i klassen min eller på skolen.
Håper på at alt blir normalisert snart.

Theas

4 kommentarer til «Student under Corona!»

  1. Hei Thea!

    Gratulerer med publisering av første blogginnlegg – godt jobbet!

    Det er spennende å lese om din erfaring som koronastudent. Du har god struktur i innlegget, det er bra. I neste innlegg ønsker jeg at du bruker noen relevante bilder for å bryte opp teksten litt mer.

    Gleder meg til å lese mer – lykke til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *