Teknologi!

Hva er teknologi egentlig?

Hvordan vi mennesker kan jobbe med teknologi. Det vi vet er teknologi er mye mer en bare mobiltelefon, PC eller roboter. Det som er lurt med teknologi at den er hverdagslig og vi kan jobbe med den på forskjellige måter.

Det er kunnskap om tidenes verden i motsetning til naturvitenskap. Teknologiske produkter er kjennetegn som at det er redskap som gjør en oppgave og har funksjoner. Av Teknologien utvikler vi ting som kan gjøre det enklere og lettere for oss, for å løse en utfordring eller dekke et behov.

VR
VR står for Virtual Reality. På norsk kaller vi det virtuell virkelighet.

Det handler om å skape overbevisende illusjoner. Illusjonen av å være tilstedet, oppleve noe virkelig med å være fysisk tilstede i et kunstig miljø som er dataprogrammer og videoopptak.

Ved å sette på brillene kan man oppleve illusjonen. Det som er brillene dekker synsfeltet headsetet er du har på er en skjerm for hvert øye og det gir tredimensjonalitet og dybdesyn.
I det man beveger hodet ditt så ser du deg omkring i alle retninger uten å bryte illusjonen.
Man kan velge for eksempel det å velge en video fra YouTube og man kan sette på i brillene og oppleve det som en ordentlig opplevelse ved å gå helt inn i atmosfæren, dette gir en real opplevelse.

Kilde

https://www.online.no/trender/vr-for-dummies/.

En kommentar til «Teknologi!»

  1. Hei Thea!

    Det er viktig å huske på at du skal levere 3 blogginnlegg sammen med eksamensoppgaven din. Disse kan være med på å trekke deg både opp eller ned i karakter. Det er derfor viktig at du bruker litt mer tid på innleggene dine. 800 ord er en fin lengde på et kvalitetsinnlegg.

    Sivert, Studentassistent

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *