Markedsføring og bærekraftstiltak!

Jeg har skrevet om Bane NOR og bærekraft og det er dette vi har valgt å skrive om i eksamens oppgaven.
Bærekraft som har trekket mye engasjement i de siste årene har klart å nå en del av målene.
Å kunne skape et bærekraftig samfunn er ikke noe som kan skje over natte. Det er et krevende arbeid og det er viktig at alle på sitt område bidrar med det de kan. Bane NOR har valgt de 5 for seg fem punker der de kan bidra med og gjøre sitt beste. Bane NOR samarbeider med mange andre leverandører og har satt krav for hvem de skal samarbeide med for å kunne opp nå sitt bærekraftige mål.

Bane NOR på deres hoved nettside har lagt ut alle nødvendig informasjon om deres innsats og fremtidige planen innenfor bærekraftsmålene deres. Bane NOR satser på å bygge mest mulige stasjoner for at mange skal benytte dem når det gjelder transport. I sine markedsførings annonser de prøver å få frem viktigheten med klima og hvorfor det er viktig å benytte tog i staden for andre type transport. Det tar utgangspunkt i bærekraft og vil at alle blir kjent med deres tiltak. Bane NOR har på deres side og sosiale plattformer vært opptatt av å få frem deres arbeid og knytet det til bærekraftstiltaneke deres.

Bane NOR i de fleste av markedsførings aktivitetene sine peket på bærekraft. Virksomheten har jobbet godt for å skape gode løsninger og satser på å bli en god rollemodell i fremtiden.
Bane NOR har vært effektivt med å utvikle gode løsninger å gjøre det enkelt for sine brukere. Ved å utvikle en App der man har tilgang til avganger og destinasjoner all nødvendig informasjon om tid og kjøp av billett på veldig enkelt måte. Det gjør at man kan planlegge reisen hvor og når som helst og kjøpe billetten sin fra mobilen uten å bruke ekstra tid på det. Samtidig har de ekspeditører som går rundt inn i toget det de kan hjelpe dem som ikke har klart å benytte deres digitale løsninger. På stasjonene er det muligheter for dem som trenger eller ønsker å bruke det. De prøver å være tilgjengelig for deres brukere på alle områder.
Bane NOR er opptatt av å få så mange som mulig til å bruke tog og for å få dette til så har de kjønt at å få frem deres engasjement rundt bærekraft har store betydninger.

Nettsiden er en av de viktige områdene der Bane NOR har all nødvendig informasjon og rapportene tilgengelig for alle.
Konklusjon

Markedsføring som er en av de viktigste områdene for å kunne nå målene er noe Bane NOR satser på. Å kunne velge riktige tiltak er nødvendig for å kunne fullføre en lønnsom markedsførings annonse. Det er viktig å kunne benytte riktige plattformer for å kunne nå riktig målgruppe og til dele budskapet til så mange som mulig. Bane NOR via deres nettside til deler all nødvendig informasjon om deres bærekraftige arbeid og deres utviklinger. Det er viktig å få det frem for å kunne opp nå målet om å få mange til å bruke dem.

Kilde

https://www.banenor.no/contentassets/444aebdc10b8439bb952fff17842dbb6/ars–og-barekraftsrapport-2020—bane-nor-sf_2.pdf.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *